Zakelijke blogs uitbesteden

Zit de agenda van jouw medewerkers bomvol, maar wil je wel graag nieuwe content kunnen publiceren? Dan is het uitbesteden van zakelijke blogs een goede oplossing.

Waarom zou je bloggen uitbesteden?

Uitbesteding van blogcreatie kan in meerdere situaties een goed idee zijn. In veel gevallen worden zakelijke blogs uitbesteed als er (tijdelijk) te weinig capaciteit beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan tijdelijke afwezigheid van de interne copywriter of een structureel gebrek aan tijd. Het kan ook zijn dat er niemand in de organisatie is die blogkennis heeft. Of – wat ik mij natuurlijk niet kan voorstellen ;) – wanneer intern niemand schrijven leuk vindt. Zakelijk bloggen besteed je dus in veel gevallen uit met het motief om medewerkers in hun kracht te zetten en/of te ontlasten.

Wat ontvang je?

U

Zoekwoorden

Met bloggen kun je de online vindbaarheid van jouw website verbeteren. Daarom doe ik een klein zoekwoordonderzoek voor het betreffende onderwerp en ontvang je een overzicht van de meest relevante zoekwoorden.

b

Tekst

Een blog kan niet zonder tekst. Je ontvangt een tekst van minimaal 500 woorden. Die tekst is waardevol voor jouw doelgroep en leest lekker weg. Indien gewenst, wordt de blog geschreven aan de hand van jouw input.

j

Een sterke titel

De titel is hetgeen wat mensen overhaalt om de blog te lezen (of niet). Een blog krijgt daarom een doordachte titel mee die aansluit op het onderwerp én mensen triggert om te lezen. Daarvoor maak ik gebruik van psychologische kennis.

U

SEO elementen

Bij het schrijven van de blog worden de basis SEO-elementen verwerkt. De blog wordt aangeleverd met minimaal één interne en één externe link en wordt opgemaakt met title tags.

Metadata

Een goede positie in zoekmachines is één. Werkelijke conversie realiseren is twee. Om dat realiseren, krijg je van mij suggesties voor de page title, metadescription en de URL.

Wat kost uitbesteding van een zakelijke blog?

Een standaard blog kost €175,00. Je ontvangt dan een blog zoals hierboven uitgelegd. Je kunt dit aanvullen met bijvoorbeeld een (gratis) stockafbeelding of plaatsing van de zakelijke blog op jouw website. Wil je een stap verder gaan, dan maak ik een contentkalender voor je op basis van zoekwoordonderzoek, klantvragen, trends en jouw input.

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn aanpak of ben je zo enthousiast dat je direct aan de slag wilt? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met mij op

Contact in-company workshop zakelijk bloggen

Reposed

Zwolle
038 - 23 40 738
info@reposed.nl
KvK: 71535713

Privacybeleid

Volg Reposed