Blog (laten) schrijven

Deel waardevolle kennis en stimuleer conversie

Bloggen om doelstellingen te behalen

Zakelijk bloggen gaat in de kern om het delen van kennis. Door know-how en visie te delen leren klanten, stakeholders en potentiële werknemers jouw bedrijf kennen. Je kunt het daarom inzetten voor commerciële doeleinden zoals leadgeneratie en branding, maar ook voor bijvoorbeeld recruitment.

Zakelijk bloggen uitbesteden

Het uitbesteden van blogs is een goed idee als je (tijdelijk) te weinig capaciteit tot je beschikking hebt of wanneer je je aandacht ergens anders op wilt richten. Reposed hanteert een aanpak die bestaat uit 5 stappen.

Werkwijze zakelijk bloggen

Doelgroep, doel en onderwerp verkennen

We starten met verkenning van de doelgroep, het doel waar de blog aan moet bijdragen en het onderwerp van de blog. Om hier een beeld van te krijgen, heb ik een aantal korte vragen voor je.

Blogoutline opstellen

Na het verkennen van de doelgroep, het doel en het onderwerp ontvang je een grove schets (outline) van de blogopzet. De outline is een opsomming van de te behandelen thema’s en zorgt ervoor dat we op één lijn zitten.

Zoekwoorden selecteren

Na akkoord op de outline start ik – indien vindbaarheid gewenst is – met het selecteren van relevante zoekwoorden met veel potentie. De zoekwoorden worden subtiel verwerkt in de tekst en SEO-elementen.

Blog schrijven

Wanneer de zoekwoorden zijn geselecteerd kan het schrijven beginnen. Afhankelijk van de eisen kan een blog in één dagdeel geschreven en opgeleverd worden.

Feedbackronde en oplevering

De zakelijke blog wordt bij je aangeleverd als Google Docs document. Eventuele feedback kan als opmerking in dit document worden geplaatst. Nadat de feedback verwerkt is kan de blog worden gepubliceerd.

De gemiddelde doorlooptijd van start tot oplevering bedraagt 6 werkdagen.

OPLOSSINGEN

3 blogs

€570,00 (excl. btw)

Wil je starten met zakelijk bloggen of ben je al gestart maar wil je een aantal nieuwe blogs publiceren? Dan is het pakket met drie blogs een goede keuze. Je ontvangt 3 zakelijke blogs met een onderwerp naar keuze voor €570,00 exclusief btw.

Maandelijkse ondersteuning

Vanaf €195,00 per maand (excl. btw)

Blijf onder de aandacht van je doelgroep door maandelijks een blog te publiceren. Ik schrijf maandelijks een relevante blog voor jouw bedrijf vanaf €195,00 exclusief btw per maand (minimale contractduur 3 maanden).

Aan de slag?

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met een sterk plan voor het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website? Annemijn denkt graag met je mee over de juiste strategie.

Liever zelf blogs schrijven?

Ga je liever zelf aan de slag met het schrijven van blogs, zorg dan dat je blogs vindbaar zijn in zoekmachines. Met de SEO content kit leer je hoe je kwalitatieve SEO blogs schrijft.