Schrijf je in voor de SEO update

Maandelijks actuele SEO tips en informatie in je mailbox  ✉️

Iedere dag help ik organisaties om hun online marketing doelstellingen te behalen met zoekmachines als marketingkanaal. Denk aan meer webshop aankopen, betere leads of een grotere lokale naamsbekendheid.

Die kennis deel ik met jou. Mijn ervaring en tips bundel ik in de SEO update. Ideaal als je als ondernemer of medewerker actief bent of gaat zijn in zoekmachine optimalisatie. Want als je je hiervoor inschrijft, ontvang je maandelijks een mail met daarin:

  • Inspiratie over wat mij die maand binnen mijn werk bezighield
  • Een actueel zoekmachine optimalisatie thema uitgelicht
  • Minimaal twee relevante tips voor (externe) SEO artikelen, tools of producten

Geen spam. Alleen relevante informatie. Op ieder moment uitschrijven.

Schrijf je hieronder in en ontvang de update van deze maand. 

5. Implementatie

.