SEO strategie en advies

Verstop je niet langer in zoekmachines. Leg een sterke basis voor optimalisatiewerkzaamheden of laat je adviseren voor een betere vindbaarheid.

Welke oplossing past bij mij?

$

Een sterke basis ontwerpen

Wanneer je optimalisatie werkzaamheden wilt uitvoeren vanuit een doordacht plan, is een SEO strategie onmisbaar.

$

Verbeteren

Voer je al zoekmachine optimalisatie werkzaamheden uit, maar heb je het gevoel dat je niet verder kunt? Dan is SEO advies de oplossing voor jou.

SEO strategie

Veel organisaties hebben het gevoel dat ze ‘maar wat doen’ als het op SEO aankomt. Een SEO-strategie is onmisbaar als je gericht aan de slag wilt gaan met zoekmachine optimalisatie. Het SEO-strategie traject van Reposed is voor ondernemers en MKB-bedrijven die zoekmachine optimalisatie in de basis doorvoeren, maar SEO meer gefundeerd willen toepassen.

1. Oriëntatie

De bedrijfsdoelen en doelgroep vormen samen het uitgangspunt van zoekmachine optimalisatie. In de oriëntatiefase maak ik graag nader kennis met jouw bedrijf, de beoogde doelen en doelgroep(en). In deze fase bereiden we ook de nodige meetinstrumenten voor.

2. Quick scan

Na de oriëntatiefase wordt een quick scan van jouw website uitgevoerd. Hierin wordt duidelijk op welke zoektermen jouw website momenteel wordt gevonden en hoe de basis is opgebouwd.

3. Concurrentie analyse

Ook een concurrentie analyse behoort tot het onderzoek. Hierin wordt onderzocht op welke zoekwoorden concurrenten gevonden worden en hoe zich dit verhoud tot jouw website.

4. Zoekwoordenonderzoek

Vervolgens wordt een zoekwoordenonderzoek uitgevoerd. Het doel van dit onderzoek is het traceren van zoekwoorden die zowel relevant als commercieel interessant zijn. Het zoekwoordenonderzoek is een bron voor webteksten, maar ook voor dynamische content zoals blogs.

5. Strategie

Vanuit de verzamelde informatie wordt een strategie opgesteld. We bespreken de strategie samen, zodat jij al jouw vragen beantwoordt hebt. De strategie omvat in ieder geval de volgende thema’s: 

  • Concurrentie
  • Opbouw van de website (websitestructuur)
  • Contentcreatie en optimalisatie

6. Implementatie

Met de strategie op zak kan jouw bedrijf doelgericht aan de slag met SEO. De implementatie kun je zelf uitvoeren, maar uitbesteden behoort ook tot de mogelijkheden.

SEO advies

Ieder bedrijf is anders. Daarom biedt Reposed geen standaard adviestraject. Het adviestraject wordt volledig ingericht op basis van jouw wensen en doelen. We oriënteren ons op datgene wat jij voor ogen hebt en stellen vervolgens een onderzoeksplan op. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

$

Een SEO-proof website opzetten/starten

$

Beter gevonden worden op specifieke onderwerpen

$

Content creëren op basis van online vraag

$

Betere vindbaarheid als lokale business

Meer informatie

Wil je meer weten over mijn aanpak of ben je zo enthousiast dat je direct aan de slag wilt? Neem dan contact met mij op.

Neem contact met mij op

Contact in-company workshop zakelijk bloggen

Reposed

Zwolle
038 - 23 40 738
info@reposed.nl
KvK: 71535713
Btw: NL002287441B93

Privacybeleid

Volg Reposed