Mijn 5 favoriete SEO-tool Black Friday deals

door | |1. SE Ranking (uitgebreide, budget-friendly SEO-tool)

Ik trap af met mijn all-time favorite SEO-tool: SE Ranking. Deze tool gebruik ik inmiddels al 3 jaar met heel veel plezier. SE Ranking heeft alles wat je nodig hebt om de vindbaarheid van je website te verbeteren. Je kunt er o.a. zoekwoordonderzoek mee doen, inzicht krijgen in backlinks, zoekmachine concurrenten checken en je posities bekijken. De tool heeft nog veel meer functies, waarover je Pricing page“>€10,35 p/m met de kortingscode BLACKFRIDAY2021

2. Surfer SEO (content SEO-tool)

Ik ben pas sinds kort bekend met deze tool, maar ik vind ‘m nu al interessant. Surfer SEO is een tool waarmee je jouw content kunt optimaliseren. Wat ik vooral interessant vind, is dat deze tools tips geeft terwijl je je content schrijft. De tips worden gegeven op basis van de top zoekresultaten voor het zoekwoord. Denk aan het aantal woorden, koppen en paragrafen. Het blijft een tool en geen einddoel, maar het is een handig middel om je content te schrijven/verbeteren. Tijdens Black Friday 2021 krijg je 30% korting op deze tool.

Surfer SEO
Basic – normaal $49 p/m, nu $34 p/m
Pro – normaal $99 p/m, nu $69 p/m
Business – normaal $199 p/m, nu $139 p/m

3. Rank Math (SEO WordPress plug-in)

De SEO plug-in Yoast ken je waarschijnlijk al. Maar ben je ook al bekend met Rank Math? Ik was vorig jaar op zoek naar een alternatief voor Yoast en kwam uit bij Rank Math. Eerst gebruikte ik de gratis versie. De gratis versie heeft sowieso al een dikke plus ten opzichte van de gratis versie van Yoast: je kunt er redirects mee doorvoeren. Vanwege de extra features die de bestaalde versie biedt, ben ik een paar maanden geleden overgestapt op de Pro versie. Benieuwd naar de features? Bekijk ze hier.

Rank Math Pro jaarabonnement
Normaal $129 per jaar, nu $59

4. WP Rocket (Performance WordPress plug-in)

“Help, mijn pagina’s laden echt heel traag!”. Grote kans dat dit opgelost kan worden met WP Rocket. Met deze plug-in verbeter je de prestaties van je website door functies zoals lazy load, caching en compressie. Tijdens Black Friday profiteer je van zo’n 30% korting op alle abonnementen.

WP Rocket jaarabonnement
Single – normaal $49, nu $34,40
Plus – normaal $99, nu $69,30
Infinite – normaal $249, nu $174,30

5. Generatepress (WordPress theme)

Een deal die niet in deze lijst mag ontbreken, is die van Generatepress. Generatepress is een super lightweight WordPress thema. Dat maakt ‘m geschikt als technisch goede basis voor een vindbare website. Ik gebruik dit thema nu ruim 2,5 jaar en inmiddels draaien al mijn affiliate websites, blog en ja, ook deze website op dit thema. Ik vind GeneratePress fijn om zijn prestaties. Ook de ‘elementen’ module is uniek en erg handig. Met de plug-in GenerateBlocks heb je meer mogelijkheden voor het bouwen van je website. En wil je graag een builder zoals Elementor of Divi gebruiken? Ook dat werkt perfect met dit WordPress thema. Omdat ik verwacht dat ik dit thema de komende jaren nog wel gebruik, ben ik voor de lifetime versie gegaan.

GeneratePress Premium
Jaarlijks – Normaal $59, nu $44
Lifetime – Normaal $249, nu $219

Deze blog bevat affiliate links. Als jij een tool aanschaft via zo’n link, ontvang ik een kleine commissie. Natuurlijk betaal jij hiervoor niks extra.

Plaats een reactie