Zoekmachine optimalisatie

Meer organisch verkeer, meer organische conversies

Zet zoekmachines in om jouw doelstellingen te bereiken

Je wilt online groeien om bedrijfsdoelstellingen te behalen. Daarvoor is verkeer naar je website nodig. Met de juiste aanpak kunnen zoekmachines een doeltreffend kanaal zijn om jouw doelgroep te bereiken.

SEO oplossingen voor het mkb

Reposed ondersteunt bedrijven met kennis, capaciteit en netwerk. Omdat de invulling van een samenwerking afhankelijk is van doelen, doelgroep en wensen, is er altijd sprake van een maatwerk aanpak. Zo’n aanpak kan één of meerdere van onderstaande oplossingen bevatten.

SEO-plan

Creëer een uitgangspunt om het beste uit online vindbaarheid te halen.

Zoekwoorden analyse

Krijg inzicht in de zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt en implementeer ze op je website.

Linkbuilding

Vergroot de online autoriteit van je website door middel van links op andere autoritaire websites.

Analytics

Verkrijg inzicht in de resultaten van (jouw) SEO-werkzaamheden en gebruik data om te verbeteren.

Uitvoering

Laat jouw website optimaliseren om een betere positie in zoekmachines te bemachtigen en meer verkeer te genereren.

Training

Ontvang praktische handvatten en ga zelf aan de slag met zoekmachine optimalisatie.

Tijdelijke SEO ondersteuning op interim basis

Beschikt jouw afdeling tijdelijk niet over de benodigde kennis of capaciteit, dan kan ik jou op locatie of op afstand intensief ondersteunen. Vanuit mijn expertise help ik je organisatie bij de inrichting van meetinstrumenten, analyse en het uitvoeren van optimalisatie werkzaamheden. Dit doe ik vanaf €70,00 per uur.

Maandelijkse ondersteuning op afstand

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige actielijst die je afwerkt, maar een continu proces. Daarom bied ik bovenstaande oplossingen ook in de vorm van vaste maandelijkse ondersteuning. We starten met een plan en bekijken dan per periode wat nodig is om jouw doelstellingen te behalen. 

Maandelijkse ondersteuning op afstand

Samenwerken met Reposed

Werk je samen met Reposed, dan kun je rekenen op een persoonlijke samenwerking en integrale aanpak. Door niet alleen naar vindbaarheid te kijken maar ook andere kanalen erbij te betrekken, werken we samen aan het totaalplaatje om jouw doelstellingen te bereiken.

Succesverhaal

Tandartsenpraktijk Postema

Zoekwoordenonderzoek

On page optimalisatie

Interne linkstructuur

Tandartsenpraktijk Postema is sinds 1998 gevestigd in Zwolle. Eigenaar Gert Jan Postema schakelde de hulp van Reposed in, met als doel nieuwe patiënten aan te trekken via zoekmachines. Sindsdien ondersteunt Reposed de praktijk maandelijks in optimalisatiewerkzaamheden. Met resultaat: zowel het aantal organische bezoekers als het aantal acties dat zij op de website uitvoeren, groeit steeds verder.

Aan de slag?

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan met het verbeteren van de vindbaarheid van jouw website? Annemijn denkt graag met je mee over de juiste stappen.

Lees meer over zoekmachine optimalisatie