Over Reposed

Waarom Reposed

De term Reposed wordt gebruikt om de state of mind aan te duiden waarin vrij zijn van zorgen centraal staat. Dat is precies wat ik klanten sinds 2018 gun: geen zorgen over online groei. Want leg je jouw online uitdagingen in mijn handen, dan kun je erop rekenen dat het goedkomt.

Samen staan we sterker

Samen sta je sterker. Dat geldt ook op het gebied van online groei. Zoekmachine optimalisatie kan versterkt worden met andere (online) middelen. Daarom werk ik samen met professionals die aanvullende specialisaties hebben.

Nicole van Roekel

Online advertising (b2c)
Campaigns & Concepts

Nicole is sterk in het opzetten van resultaatgerichte Facebook advertenties en SEA campagnes voor organisaties die werkzaam zijn in de b2c. Ze heeft alle kennis in huis om van bezoekers leads of zelfs klanten te maken via Facebook, Instagram en Google (Ads). Door advertenties continu te analyseren en optimaliseren helpt zij jouw bedrijf online groeien.

Lianne Harkink

Ontwerp en illustratie 
Lianneh

Lianne ontwerpt en illustreert de mooiste online middelen. Je kunt de ontwikkeling van een huisstijl met een gerust hart aan haar toevertrouwen, maar ze ontwerpt ook losse middelen. Denk hierbij aan een pakkende flyer of toffe illustraties voor je website.