Klantreviews en cases

Sinds 2018 heb ik meer dan 60 bedrijven geholpen om organisch te groeien. Dat deed ik als freelance SEO-specialist, copywriter en door middel van training. Op deze pagina vind je cases en reviews van klanten.

Reposed werkt voor Raaak Personeel om te helpen met onze SEO-vraagstukken. Maar Annemijn gaat verder dan dat, naast het oorspronkelijke vraagstuk denkt ze ook inhoudelijk mee over de optimalisatie van onze site en het proces dat onze bezoekers doorlopen om bij ons te solliciteren. Wat ik top vind aan onze samenwerking is dat Annemijn overal bovenop zit en ervoor zorgt dat wat er moet gebeuren ook gebeurd.
Bij Kiemkr8 werken we graag met Annemijn van Reposed. Annemijn neemt het hele team mee in haar aanpak, waardoor niet alleen ik maar ook onze IT'er en de contentmanager op een professionele manier meer inzicht in SEO krijgen. Deskundig, professioneel en communicatief sterk."
“Ik heb de expertise van Annemijn ingeschakeld, omdat ik zelf simpelweg niet de tijd had om aan de slag te gaan met een zoekwoorden onderzoek voor mijn website. Ook had ik de vraag hoe ik de website snelheid kon verbeteren wat uiteindelijk ten goede komt van mijn SEO. Annemijn is heel kundig en vriendelijk. Ze heeft mij niet alleen geholpen met het instellen van WP-rocket om de snelheid van mijn website te verhogen, ze heeft ook gebaseerd op mijn  ideeën - een zoekwoorden onderzoek - gedaan. Ondertussen heb ik de eerste zoekwoorden geïmplementeerd en zie ik dat de ranking van mijn website aan het stijgen is!”

Deze organisaties gingen je voor:

Kiemkr8