Werkwijze

Op weg naar online groei

Structuur.
Daadkracht.
Kwaliteit.

Om resultaat te behalen, is daadkracht nodig. Tel daar structuur en kwaliteit bij op en je hebt de kenmerken van mijn werkwijze. Met oog voor het proces realiseren we online resultaat voor jouw organisatie. Lees meer over Reposed of bekijk hieronder mijn werkwijze.

1. Verkenning

Jouw ambitie is de basis voor online groei. Daarom wil ik alles weten over jouw bedrijf, de doelgroep en concurrenten. Ook hoor ik graag aan welke doelstellingen je wilt werken. Ga je voor meer online verkopen, offerte aanvragen of een grotere naamsbekendheid? We stellen samen KPI's op zodat je gericht kunt sturen op de belangrijkste metrics.

2. Nulmeting

Verbeteren vanuit de basis: dat is het motto. Daarom beginnen we met een nulmeting. Ik breng de huidige situatie in kaart. Je krijgt inzicht in de zoekwoorden waarop jouw website nu gevonden wordt en de resultaten die je daarmee hebt bereikt. Ook geef ik je inzicht in online concurrentie.

3. Analyse

Hoe kunnen we vanuit de huidige situatie jouw doelstellingen behalen? Hierop geeft de analyse antwoord. Afhankelijk van jouw situatie en vraagstuk, kun je hierbij denken aan:

  • Vaststellen relevante zoekwoorden met potentie (zoekwoordonderzoek)
  • Analyse voor verbetering van conversie in de zoekmachine en/of op de website
  • Technische analyse voor het verbeteren van gebruiksvriendelijkheid
  • Onderzoeken hoe de domein autoriteit verbeterd kan worden
  • Contentanalyse voor verbetering vindbaarheid

4. Advies en actieplan

Uit de analyse komt een advies. We houden het simpel. Geen lange rapporten, maar gewoon een concreet actieplan met toelichting.

5. Implementatie

Aan de slag! Tijdens een (online) meeting bespreken we het plan. Optioneel help ik je bij het opstellen van een reëele planning, onboard ik de medewerkers van jouw organisatie of verzorg ik een team met de beste specialisten. Ook monitoring en rapportage behoort tot de mogelijkheden.

“Annemijn heeft een prettige manier van omgang en een fijne gestructureerde manier van werken. Vooral bij een groot project als een nieuwe website, waar veel nieuwe teksten geschreven moeten worden, werkt dat enorm prettig. Je kan er vanuit gaan dat zij het overzicht heeft en houdt en dat er bij de oplevering geen teksten missen of onafgeronde eindjes zijn.”
Debra de Leest
Hanzestrohm

Kennismaken

Wil jij dit jaar nog stappen zetten richting online groei? Laten we vrijblijvend kennismaken. Ik denk graag met je mee.