SEO copywriter

Bereik jouw doelgroep met effectieve webteksten.

De invloed van goede webteksten

Goede webteksten lezen lekker weg, zijn inhoudelijk relevant voor de bezoeker en hebben een overzichtelijke structuur. Door websitebezoekers de juiste content te bieden, kun je het gedrag beïnvloeden. Dit is weer van invloed op jouw vindbaarheid in zoekmachines en de conversie op jouw website. Webteksten zijn daarom van groot belang op de resultaten die jij met jouw website realiseert.

Webteksten uitbesteden

Jouw bedrijf heeft (nieuwe) SEO teksten voor de website nodig of je wilt meer relevante content creëren. Het gebrek aan tijd, capaciteit en/of kennis belemmert de voortgang. De oplossing: besteed webteksten, blogs of andere content uit aan een SEO copywriter. Als SEO content specialist help ik jou hier graag bij. Hieronder vind je de onderdelen waarop ik ondersteuning bied.

Algemene pagina's

Informatieve teksten voor statische pagina's, zoals de homepage of 'over ons'

Blogs

Vindbare zakelijke blogs vol waardevolle know-how voor jouw doelgroep

Productpagina's

Webteksten met informatie over een product

Salespagina's

Overtuigende webteksten voor verkooppagina's

Cornerstone pagina's

Webteksten voor de belangrijkste themapagina's

Werkwijze copywriting

Wanneer je een samenwerking met Reposed aangaat kun je rekenen op een integrale aanpak. Door kennis en vaardigheden op het gebied van vindbaarheid en conversie met copywriting te verbinden, gaan mijn diensten verder dan teksten. We zetten samen alle benodigde skills in om jouw doelgroep de juiste webteksten te bieden. Hiervoor hanteer ik de volgende werkwijze:

Doelstellingen en middelen bepalen

We starten met het vaststellen van de doelstellingen waaraan de content moet bijdragen. Vervolgens bepalen we welke middelen bij zowel de doelstellingen als doelgroep passen. Indien nodig stellen we een contentplan op.

Outline vaststellen

Voordat we overgaan tot het schrijven van de volledige tekst, ontvang je een outline. De outline weergeeft in kernachtige zinnen wat de inhoud en structuur van de tekst zal zijn.

Uitvoering analyse zoekwoorden

In veel gevallen is het gewenst dat webteksten bijdragen aan de vindbaarheid van de website in zoekmachines. Om inzicht te krijgen in relevante zoekwoorden, voer ik een zoekwoordenonderzoek uit. 

Copywriting

Na goedkeuring van de outline(s) schrijf ik de webteksten. Hierin neem ik ook de gekozen zoekwoorden mee. Wanneer een webtekst voltooid is, wordt het bestand gedeeld via Google Docs.

Revisieronde

Bij deze werkwijze zit één revisieronde inbegrepen. Indien gewenst, kun je in het gedeelde bestand vragen en/of opmerkingen plaatsen. Vragen worden besproken en opmerkingen aangepast.

Oplevering

Na de revisieronde ontvang je de definitieve teksten als Word-document. Je ontvangt de teksten inclusief opmaak van (sub)koppen, metadata, interne links, externe links en call-to-action.

Succesverhaal

Ei Electronics

Webteksten

Blogs

Ei Electronics is al jaren een toonaangevende speler in oplossingen voor brand- en koolmonoxideveiligheid. Om de doelgroep te bereiken via de nieuwe website schakelde Hemmink de hulp van Reposed in.

Aan de slag?

Wil jij jouw doelgroep online de juiste inhoud bieden en/of ben je op zoek naar een partner voor effectieve webteksten? Annemijn is een ervaren copywriter en denkt graag met je mee in de oplossing die bij jouw doelen en wensen past.